luns, 9 de xuño de 2014

Carabuñas e Dulces Monluik

Corte de Crumble de Sabugueiro


Presentamos nesta ocasión o resultado de mesturar a nosa marmelada de sabugueiro e as mans de Dulces Monluik, obradoiro de repostería artesán situado en Valadares (Vigo). 







Crumble de sabugueiro: marmelada de sabugueiro (Carabuñas), frambuesas, arandos e grosellas. Doce que os autores definen como "unha explosión de sabor, delicado ao corte e ao padal, cun toque crocante, que lle dá a galleta".






Mousse de ceira e sabugueiro
Mousse de cereixa e sabugueiro:

Con motivo da festa da Cereixa de Beade, os nosos amigos prepararon esta fantástica sobremesa. Non temos nada que engadir a pinta dío todo. 

Darlle as grazas a Dulces Monluik por contar con Carabuñas para facer estas doces xoias. 



O noso lema é "coas cousas de comer non se xoga" e aqui tendes a mostra. Dous manxares que teñen como ingredientes principais "a calidade da materia prima" e "unhas boas mans". 

Bo proveito!!!!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Máis sobre Dulces Monluik:
https://www.facebook.com/monika.bastos.9
http://www.monluik.es/

Ningún comentario:

Publicar un comentario