mércores, 30 de abril de 2014

Marmelada de laranxa e Kiwi, GALEGA E ECOLÓXICA




Presentamos neste pequeno artigo os ingredientes que empregamos para elaborar a marmelada de laranxa e kiwi, simplemente para que coñezades o que consumides e valoremos o que este terra nos ofrece.



Elaboramos marmelada baixo tres premisas:
- Produto de proximidade (Galiza ou norte de Portugal)
- Produción ecolóxica
- Compromiso coa língua.

NESTE CASO AS MATERIAS PRIMAS EMPREGADAS SON:
1.      Laranxa ecolóxica procedente das Neves (Finca puchadiza)
http://www.puchadiza.com/
2.      Kiwi ecolóxico galego, calibre 25, de alta calidade.
http://www.daiqui.com/
3.      Mel ecolóxica de Rairiz de Veiga (D'aiqui S.C.G.)
http://www.daiqui.com/
4.      Agar agar ecolóxico de Algamar (Pazos de Borben).
http://www.algamar.com/


Precisamos mercar fora?
Pódeselle pedir máis a unha terra?




Ningún comentario:

Publicar un comentario